Junkbusters

Raffinaderivej 20

2300 - København S

Telefon: 70702420
Junkbusters

OM JUNKBUSTERS

Junkbusters er et privatejet selskab grundlagt i marts 2009 af Steffen Rasmussen. Ideen var at skabe en professionel og miljømæssig forsvarlig løsning for,der tilbyder virksomheder og private, til at slippe af med affald, der er for stort til skraldespanden. Hurtigt og nemt.

Vi startede med Junktruck løsningen og har siden udviklet os. Nu tilbyder vi afhentning af Junkbags, containere og flere andre ydelser, som fx levering af grus via hjemmesiden www.super-grus.dk.

SÅDAN STARTEDE JUNKBUSTERS
– KORT FORTALT

Ideen til den oprindelige Junktruck service, fik Steffen på vej hjem fra England, da han læste et blad i flyet. Steffen var for nyligt udtrådt af et entreprenørfirma, og brugte nu tiden på at undersøge nye koncepter, som kunne bruges på det danske marked.

I bladet var en spændende artikel om affaldshåndteringsfirmaet AnyJunk?. Efter at have studeret artiklen besluttede Steffen sig for at undersøge markedet for affald i Danmark. Efter nogle uger kontaktede Steffen AnyJunk? og spurgte, om de kunne være interesserede i et samarbejde. Jason Mohr, stifteren af AnyJunk? var interesseret, og et møde blev aftalt.

Da Steffen havde besøgt AnyJunk i London, tog han vognmandskurset, c kørekort og købte en lille lastbil. Så udstyret med en mobiltelefon og en kalender startede han eventyret.

AnyJunk?, som er markdesførende på området i England, er medejer af Junkbusters. Derfor nyder vi allerede godt af flere års erfaring i branchen. Derudover har Junkbusters fokuseret kraftigt på udvikling af IT systemer. Dels for at optimere driften og dels for at kunne levere den bedst mulige service.

Ligeledes fokuserer Junkbusters på at have gennemskuelige prisstruktur.

HVAD ER DER SKET EFTER

Udviklingen i Junkbusters er forsat siden vores opstart, og vi tilbyder nu, som tidligere nævnt mange ydelser.

I 2012 introducerede Junkbusters sine Junkbags. Junkbags var egentlig ikke en ny opfindelse, men vi var de første, der tilbød dem som et koncept. Junkbags er bigbags til affald og bliver mere og mere populære blandt vores kunder.

I 2013 blev efterspørgslen på containere så stor, at vi valgte, at Junkbusters også skulle tilbyde den ydelse. Vi kan levere i hele landet det skyldes et netværk af gode samarbejdspartnere samt vores IT system.

Kunden vil altid kun have os som kontaktpunkt, men vi det kan være, at en af vores partnere udfører ordren. Junkbusters står selvfølgelig inde for kvaliteten uanset hvem der leverer!

I slut 2014 lancerede vi så Super Grus, da vi kunne se at det var noget vi kunne koble til vores netværk af samarbejdspartnere.

Junkbusters findes nu i Danmark, Sverige, Norge og er ved at tage de første skridt mod at kunne levere god service i Tyskland også.

VELGØRENHED

Junkbusters donerer så vidt muligt genbrugelige genstande til velgørenheds organisationer, og donerer løbende til nedenstående organisationer. Hvis du har et ønske om at dine ting går til en speciel velgørenhedsorganisation, så kan du blot informere vores kundecenter og så kan vi hjælpe med dette også.

Man skal være opmærksom på at det ikke er alle ting at velgørenheds organisationer vil have. Eksempelvis skal møblerne til kræftens bekæmpelse være i god stand, så det er muligt for dem at sælge det igen. Derudover så modtager de rigtig meget og derfor er de nød til at være lidt “kræsne”. Junkbusters kan derfor ikke garantere at organisationen tager i mod det. Men hvis de ikke modtager det, så søger Junkbusters selvfølgelig for at bortskaffe det på den bedst mulige måde.

Åbningstider

Mandag 07.30 : 16.30
Tirsdag 07.30 : 16.30
Onsdag 07.30 : 16.30
Torsdag 07.30 : 16.30
Fredag 07.30 : 16.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket