Hunkemöller

Amagerbrogade 61

2300 - København S

Telefon: 32582523
https://www.hunkemoller.dk

Hunkemöller blev grundlagt i 1886 i Amsterdam med Hunkemöller Wilhelm og hans kone Josephina Lexis.

Hunkemöller, oprindeligt en hollandsk virksomhed, er det største high street-lingerimærke i Benelux. Med ca. 3.000 medarbejdere og 800 butikker i 23 lande ekspanderer Hunkemöller hurtigt i Europa. I øjeblikket har vi butikker i Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Tyskland, Danmark, Saudi-Arabien, Egypten, Spanien, Aruba, Curacao, Rusland, Sverige, Østrig, Marokko og Bahrain.

Vores interne designteam arbejder nonstop med produktinnovation og produktudvikling. De sikrer, at kollektionerne følger de nyeste trends inden for lingeri, og at kvalitet og pasform er i top. Hunkemöller har udviklet en Omni-kanal strategi for detailhandel via flere forskellige kanaler, som skal sikre vækst i forretningsaktiviteterne gennem nye butikker, shop-in-shops, e-handel og international franchising.

I september 2014 blev Hunkemöller igen valgt som den bedste lingeriforhandler i Holland, og i november 2013 i Belgien, Tyskland og Østrig. I Tyskland har Hunkemöller vundet den ansete pris “Retailer of the Year Award” (Händler des Jahres 2013). Et stærkt brand, fuld af nye ideer. Hunkemöller indgår i The Carlyle Group, et amerikansk investeringsselskabgruppe.

Samarbejde og socialt ansvar

Som en global virksomhed, er det særdeles vigtigt for Hunkemöller at tage ansvar for at skabe bæredygtige forretningsprocesser, og dermed sikre en optimal balance mellem menneske, planet og fortjeneste. Klik her for mere information.

Code of conduct

Vi er stolte af vores virksomheds værdier, samt den tillid vi har opbygget til vores leverandører, ansatte og andre samarbejdspartnere.

Vores ansatte og partnere skal altid følge de regler og retningslinjjer, som er gældende i det land, hvor vi er repræsenteret, og samtidig følge de værdier og standarder, som er gældende i Hunkemöller, og som er beskrevet i vores adfærdskodeks.

Vi inviterer dig til at læse mere om vores værdier og vores måde at arbejde på.

Download vores Adfærdskodeks

Franchising

Vi startede vores franchise program i Holland i 1979, og har nu franchise butikker over hele verden. Vores franchise funktion er effektivt med til at få vores forretning til at vokse, samtidig med at det er en spændende forretningsmulighed for vores franchisetagere.

I dag er størstedelen af vores franchise butikker placeret udenfor Holland, og vores partnere har en fordel ved at være en del af en virksomhed i verdensklasse:

Komplet end-to-end support fra indgåelse af aftale til butiksåbning, samt butiksdesign og koncept.
Træning i alle områder af vores forretning
Løbende visual merchandising værktøjer og guides
Marketing aktiviiteter og kampagner
Løbende træning og support

Åbningstider

Mandag 10.00 : 18.00
Tirsdag 10.00 : 18.00
Onsdag 10.00 : 18.00
Torsdag 10.00 : 18.00
Fredag 10.00 : 18.00
Lørdag 10.00 : 15.00
Søndag Lukket