Haabet Bodega Bar

Amagerbrogade 10

2300 - København S

Telefon: 31 24 08 19
Haabet Bodega Bar

Historien

Haabet Bodega Bar åbnede døren for første gang i Maj 2014.
At åbne en Bodega var en barndomsdrøm for indehaver Dan Gornell.

Jeg har altid været tilhænger af Bodegamiljøet.
Da jeg er født og opvokset på Amager, i Sundby, har jeg set mange af de gamle steder lukke og blive til caféer. Dette var naturligvis noget vi alle på øen så som noget nyt og spændende, men det har også medført en anderledes bykultur på Amager. Væk var askebægrene, de muntre lokaler og de billige flaskeøl, og ind kom brunchplatter og dyre fadøl. Jeg følte tiden var rigtig til at åbne et sted der netop var muntert, tilrøget, og billigt.

Haabet Bodega Bar er bygget på kærlighed, og hang til det sociale og åbensindede klientel. Man skal kunne komme hinanden ved, med gensidig respekt og åbent sind. Der er ingen der skal føle sig uvelkommen, så længe de opfører sig ordentligt.
For Amina’s skyld kan folk komme nøgne, bare de medbringer et håndklæde til numsen!

Haabet Bodega Bar byder på fornuftige priser for øl og spiritus, og der er Bingo hver Tirsdag kl 20.00. I musikkalenderen kan man følge med i, hvad der kommer af koncerter på baren.

Som en af de få Bodegaer, kan Haabet Bodega Bar tilbyde ikke-rygere og hunde elskere, deres helt egen specielt indrettede hyggestue. Stuen er indrettet varmt og blødt, og hunde må gerne være i møblerne.
Samme lokale kan også bookes til private selskaber.

 

FORRESTEN: Haabet Bodega serverer ikke mad – kun snacks, men vi tillader gæster at medbringe deres eget mad!

Stemningen

Har du også lidt svært ved at huske, hvordan det helt præcist var, at aften forløb i går? Hvem ved, måske kan vi hjælpe dig her i vores galleri! Hvis ikke, er det helt sikkert et kig værd alligevel!

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 17.00 : 00.00
Onsdag 17.00 : 00.00
Torsdag 17.00 : 00.00
Fredag 16.00 : 00.00
Lørdag 16.00 : 00.00
Søndag Lukket