Eriks Bageri

Amagerbrogade 176

2300 - KĂžbenhavn S

Telefon: 32 84 05 06
Eriks Bageri

Bagermester Erik Jensen Ellitsgaard byder velkommen i butikken.

Der har vÊret bageri pÄ adressen Amagerbrogade 176 siden 1923 og Bagermester Erik Ellitsgaard  overtog bageriet efter sin far den 1. januar 1992. Som tallene viser, vil butikken have 90 Ärs jubilÊum i 2013. Ud over at vÊre mester i egen butik, bestrider Erik Ellitsgard ogsÄ hvervet som oldermand for KÞbenhavns Bagerlaug, der med over 80 medlemmer er et af Danmarks stÞrste og mest aktive bagerlaug. Bagerlauget stÄr bl.a. bag aktiviteter som Kagens Dag, en succes der hvert Är tiltrÊkker mere end 800 mennesker pÄ KÞbenhavns RÄdhus, og som, Är efter Är, gÞr Bagerlauget i stand til at hjÊlpe BÞrnecancerfonden
med pÊne donationer. Men lauget arbejder ogsÄ kraftigt med kvalitetsforbedring, uddannelse og markedsfÞring.

Eriks Bageri er en familievirksomhed, hvor bĂ„de mand og kone er at finde i butikken. Viola, Erik’s kone, styrer slagets gang og personalet i butikken og Erik styrer, som mester, bageriet og “hĂ„ndvĂŠrkerne”. At de ogsĂ„ lĂŠrer noget, vidner bĂ„de sĂžlv- og guld-medaljer samt rosende ord om, nĂ„r lĂŠrlinge fra Eriks Bageri gĂ„r op til svendeprĂžve.

Det skal vÊre en oplevelse at gÄ til bageren
Det lÊgger Erik stÊrkt pÄ sinde at kvaliteten, hygiejnen og servicen er i top og udviklingen aldrig stopper. Udviklingen drives dels af det som kunderne efterspÞrger, men ogsÄ af den udvikling som hele tiden foretages i bager- og konditoruddannelsen. Seneste skud pÄ stammen er Fuldkornspartnerskabet, der sÊtter fokus pÄ ernÊringsrigtige fuldkorns-produkter, der er med til at fremme folkesundheden.

De rigtige bagere er kommet for at blive
“Udviklingen gĂ„r stĂŠrkt, og det er nemt at hoppe over hvor gĂŠrdet er lavest. Men jeg har en tyrkertro pĂ„, at de hĂ„ndvĂŠrksuddannede bagere vil sejre i kampen mod uuddannede fantaster, der tror pĂ„ lettjent profit.
Vi mÊrker klart en tendens af, at forbrugeren sagtens kan gennemskue  og vÊlge bagerbutikker med kvalitetsbrÞd, der er hÄndvÊrksmÊssigt korrekt fremstillet, udtaler Erik Ellitsgaard.

Nyt og gammelt
“Det interessante er, at pĂ„ visse omrĂ„der er vi gĂ„et tilbage til det mest fundamentale med surdej, gĂŠringsprocesser, lang-tidshĂŠvning og bagning i stenovn.

Rigtigt hÄndvÊrk
Vi sĂŠtter en ĂŠre i, at de ting som normalt ikke fĂ„s andre steder, det finder man her. Hvad enten det drejer sig om brĂžd, eller det til den sĂžde tand. Alt er hĂ„ndvĂŠrksmĂŠssigt korrekt udfĂžrt af dygtige faguddannede bagere og konditorer. Friskt fra dag til dag. Og vi har ganske mange kunder som er startet med dĂ„bskagen, der forsĂŠtter som generations-kunder og bruger os hele livet”, slutter bagermester Erik Ellitsgaard af med et stolt smil.

Åbningstider

Lukket alle sĂžndage og helligdage.

Mandag 05.00 : 18.00
Tirsdag 05.00 : 18.00
Onsdag 05.00 : 18.00
Torsdag 05.00 : 18.00
Fredag 05.00 : 18.00
LĂžrdag 05.00 : 16.00
SĂžndag Lukket