Dyreklinikken Amagerbrogade

Amagerbrogade 174

2300 - København S

Telefon: 32 55 38 47
Dyreklinikken Amager

Står du og mangler en dygtig og kompetent dyrlæge på en dyreklinik i København, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade finder du en dygtig dyrlæge, som står klar til at hjælpe dit kæledyr med at få den helt rette behandling.

Hvad vi kan tilbyde på vores dyreklinik
Vælger du at lade en dyrlæge fra vores dyreklinik behandle dit kæledyr, så kan du være sikker på, at det er i gode hænder. Vi tilbyder at hjælpe alt fra hunde til gnavere og katte med mange forskellige behandlinger.

En dyrlæge fra denne dyreklinik udfører blandt andet vaccinationer, sterilisation og mange andre typer af opgaver. Kan vi ikke selv klare opgaven, så tøver vi ikke med at sende dig og dit kæledyr videre til en af vores kompetente kollegaer, som vil varetage opgaven.

En dyrlæge du kan have tillid til
Hos Dyreklinikken Amagerbrogade finder du tre forskellige dyrlæger, som alle står klar til at hjælpe dig med at få behandlet dit kæledyr. Når du lader en dyrlæge fra vores dyreklinik behandle dit dyr, så er du sikker på, at dyret er i de bedste hænder. Vi vil altid tage hensyn til det givne dyr og dens ejer, og vi sørger for at både dyr og ejer er trygge ved behandlingen, der skal udføres.

Udover at udføre diverse behandlinger på vores dyreklinik, så tilbyder vi også salg af forskellige produkter til dit kæledyr.

Vil du vide mere om, hvad vores dyrlæge kan gøre for dig, så tag kontakt allerede i dag ved at ringe til os på telefon 32 55 38 47.

dyr

Åbningstider

Dyrlæger træffes mellem kl. 8-9 og 13-14.
Øvrige personale træffes i hele åbningstiden.

Mandag 09.00 : 17.00
Tirsdag 09.00 : 17.00
Onsdag 09.00 : 18.00
Torsdag 09.00 : 17.00
Fredag 09.00 : 17.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket