Det Argentinske Vinhus – Los Andes

Amagerbrogade 18

2300 - København S

Telefon: 28 48 01 98
Det Argentinske Vinhus

Hvem er vi?

Det Argentinske vinhus – Vinos Los Andes blev etableret i 2008 med det formål, at importerer Argentinske kvalitetsvine til Danmark. Vi sælger både vin ud af huset og i vores hyggelige vinbar på Amagerbrogade 18. Der kan også findes et stort udvalg i portvin og øl.
Vi tilbyder ligeledes Club medlemskab, som man kan læse mere om HER.
Butikken blev overtaget af Morten Jensen d. 1/10 2011, og efter den tid er der kommet en del ændringer. Der sælges udover vin, nu også portvin, øl og delikatesser.
Med særlig fokus på små og mindre vinproducenter fra Mendoza, der fremstiller deres vine på naturlig måde, tilbyder vi unikke vine, alle med særlig egenarthed, individuel historie og baggrund.
For os er handel med vin ikke blot en forretning, men også personlige relationer og mangeårige venskaber med ejerne og folkene på vingårdene.
Vores vinbar på Amagerbrogade 18 er et hyggeligt lille pusterum, for dem der ønsker et godt glas rødvin eller køligt glas hvidvin. I vores vin sortement finder man bla. Malbec, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Torrontés, Chardonnay, Rosé og Espumante.
Vi har også lidt til den lette sult. Vores menukort består af en masse dejlige oste og charcuterie. Selvfølgelig med lidt lækkert brød og tilbehør til. Udover det har vi lidt til den søde tand – dagens kage. Nydes gerne med et glas portvin!
I vores udvalg finder man også portvin. Vores portvine er fra vinhuse i Douro, Portugal, og her finder du et stort udvalg af forskellige smage. Vi har både tawny, vintage og rosé portvin på menuen, og alle kan nydes i vinbaren eller købes med hjem. Er man til portvin, eller overvejer man at kigge nærmere på emnet, så vil det være en idé at komme forbi og kigge vores udvalg igennem. Udover at være en hyggelig vinbar kan vi nemlig også bryste os med at være en portvinsbar.
Vil man hellere have et godt glas øl, så kan vi også hjælpe med det. Vores øl leveres alle fra Amager Bryghus, og her finder du mange forskellige varianter. Alle øl er 50cl og der er mange varianter, så der vil være lidt for enhver smag! Bla. har vi alle deres 7 dødssynder på flaske, som er værd at kigge på. Udover de lokale øl kan vi også tilbyde den populære argentinske øl Quilmes.
Vores vinhus tilbyder også arrangementer, iform af vinsmagninger og kulturelle foredrag. Ønsker man at booke vores event lokale til private smagninger eller arrangementer er dette også muligt. Kontakt os gerne for mere info.
Vi håber på at kunne tilbyde en masse nye, såvel som gamle kunder, velkommen i vores hyggelige vinhus! 🙂

Vinbaren

 

OBS! Se vores vinbar priser på vine HER og på portvin, øl og snacks HER

Vores hyggelige vinbar ligger på Amagerbrogade 18. Det er et dejligt hjørne på Amagerbrogade, ikke langt fra Metro og bus. Her har man mulighed for at komme ind i rolig atmosfære, og nyde et godt glas. Vi serverer både vin, portvin og øl. Til dem der ikke er til alkohol, har vi også udvalg i Søbogaard, Limonade, Alkoholfri Øl saft samt friskbrygget kaffe. Om sommeren har vi udendørs servering, hvor man kan sidde og nyde sine varer i solen. Vi ligger rigtig godt når det kommer til solens stråler, for her kan man sidde og få strejf af sol helt til kl. 19-20 om aftenen.

Vores menukort består af dejlige vine fra både Argentina. Vi importerer selv vores argentinske vine direkte fra Argentina, og alle vine er nøje udvalgt så vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vores primære vingårde ligger i Salta og Mendoza. Det er altid muligt at få smagt vinen inden man køber den hos os. Vi vil gerne at man får den helt rigtige vin med hjem eller serveret, så derfor er det vigtigt for os at man kan få smagt på vinen og får den nødendige info med. Ligeledes er det også derfor vi holder os ajour med alle vores vine, så vi kan give en god og ærlig beskrivelse til kunderne.

Udover vine sælger vi også portvin fra vinhuse i Douro området. Vi er gået fra at have 3 forskellige til hele 12 forskellige portvin i vores sortement, og alle portvinene sælges både i vinbaren og udaf huset. Det er ikke så tit man ser portvinsbarer i Danmark, og derfor har vi slået lidt ekstra på denne del, både fordi vi selv kan lide vores udvalg, men også for at få folk mere oplyst og interesseret. Af samme grund holder vi tit portvinssmagninger, som også foregår i vores vinbar. Udvalget består af mange forskellige varianter, ligefra hvid portvin til 30 års Tawny.

Er man mere til øl end vin, så har vi et bredt udvalg af øl.

Da mad og snacks altid går godt til drikke, så tilbyder vi også lidt til den lette sult. Alle dage kan man få serveret lækrer tallerkner med vores fineste oste og charcuterie. Vi har også nødder og oliven, samt luksus chokolade.

Vi har plads til mere end 30 mennesker i vinbaren. I vores eventlokale har vi desuden tit udstillinger, hvor vores vinsmagninger og arrangementer ligeledes foregår. Vi har åbent til Kl. 23 i weekenderne og til kl. 22 i hverdage.

Velkommen til alle der kigger forbi 🙂

det-argentinske-vinhus

 

Åbningstider

Hvis der ikke er kunder i vinbaren
lukkes 30 minutter før den anførte lukketid!

Mandag Lukket
Tirsdag 14.00 : 22.00
Onsdag 14.00 : 22.00
Torsdag 14.00 : 22.00
Fredag 14.00 : 23.00
Lørdag 14.00 : 23.00
Søndag Lukket