Dan’s Hifi

Amagerbrogade 6-8

2300 - København S

Telefon: 55 50 20 40
Dans TV & HiFi-center

Dan’s TV & HIFI Center er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring. Din garanti for en seriøs service. Vi har et stort udvalg og viden på mange produktområder, med speciale indenfor TV og HI-FI. God lyd og billede behøver ikke være kostbart, men varen skal vælges med omhu, og det er vigtigt for os, at produktet passer til kundens krav og behov. Derfor er det vigtigt for os, at vi som specialbutik, i fællesskab med vores kunder, kan identificere kundens ønsker og behov, samtidig med, at vi kan stå inde for vores produkter. Vores mål er altid, at vi har tilfredse kunder, der har lyst til at handle hos os en anden gang.

Vi har et stort udvalg i TV, HI-FI, DVD udstyr, Surround Sound og Fjernbetjeninger, til nogle af Danmarks bedste priser. Vi bestræber os på, at du hele tiden kan se et opdateret varesortiment i vores netbutik.

Udover salg af kvalitets HiFi og TV produkter er vi også Autoriseret Philips, og B&O serviceværksted med professionelle og faglærte teknikere, der kan reparere næsten alt indenfor HiFi og TV, uanset fabrikat.

Hos Dan’s TV & HIFI Center er målsætningen:

· Seriøse produkter
· Høj kvalitet
· Høj service
· Produkter til nogle af Danmarks bedste priser
· Tilfredse kunder

Vi har eksisteret siden 1984 og ved, at god service og ordentlig vejledning er meget afgørende for kunden. Derfor lægger vi vægt på at rådgive dig seriøst. Ved at få den rigtige vejledning undgår du fejlkøb, og det sparer dig for mange penge.

Vi har for det meste så attraktive priser på vores produkter, at det hverken er umagen eller usikkerheden værd, at bestille varen fra udlandet eller fra et firma, der kun eksisterer på nettet. Endvidere har vi en service, også efter at varen er købt, som mange netfirmaer ikke giver. Endelig er garanti fra et firma er ikke noget værd, hvis firmaet lukker eller går konkurs indenfor garantiperioden. Dette har vi desværre set hos en række HiFi netbutikker. Vi har trods alt eksisteret i mere end 20 år, med en anerkendt og veletableret fysisk butik på Amager i København.

Radio/TV afdeling
Tlf.: +45 32 57 20 40

Mobilreparation afdeling
Tlf.: +45 55 50 20 40

Åbningstider

Mandag 10.00 : 17.30
Tirsdag 10.00 : 17.30
Onsdag 10.00 : 17.30
Torsdag 10.00 : 17.30
Fredag 10.00 : 17.30
Lørdag 10.00 : 14.00
Søndag Lukket