Velvære og Sportsmassage Amager

Amager Boulevard 118

2300 - København S

Telefon: 28887921
Velvære og Sportsmassage

Velkommen til velvære og sportsmassage Amager
Vi tilbyder fysiurgisk massage og velvære massage som virker afstressende og giver ny energi til krop og sjæl . I alle behandlinger fokuseres der på hele personen og på at skabe størst mulig balance i krop og sind. Hos os er du i gode hænder. Du bliver behandlet af veluddannede massører, der kan tage fat under massagen.

Behandlerne
Mit navn er Morten Knak Hansen og jeg er uddannet fysiurgisk massør. Jeg driver Velvære og sportsmassage Amager og er den ene af to massører på Klinikken, Jeg har lægeeksamineret eksamen i anatomi og fysiologi . Jeg er massør med speciale i idræts og arbejdsskader. Derudover har jeg en række uddannelser indenfor genoptræning, personlig træning og træningsrådgivning,Samt en masse andre behandlingsformer og det er kombinationen af alle disse som giver mig redskaberne til en finde de rigtige løsninger til at kurrere de forskellige skader og skavanker.

Per Reckendorff:
Per er ligeledes Uddanet Fysiurgisk massør med med speciale i idræts og arbejdsskader. Per har stået i mesterlære på klinikken, hvilket har givet ham en enorm ballast og viden som gør ham i stand til at behandle og kurere stort set alle skader og skavanker.
Derfor er du uanset behandler, sikker på at få kvalificeret vejledning og behandling hos Velvære og sportsmassage Amager.

Massage amager
Hvor ligger Velvære og Sportsmassage Amager

Amager Boulevard 118
2300 København S

Det er nemt at komme til massage amagerbrogade er 50 meter væk og bus 5A kører lige til døren

Gode grunde til at få massage
Massage løsner spændinger i dine muskler, giver dig dybere kropskontakt og øger musklernes evne til at reparere sig selv. Når din krop udsættes for overbelastning, så virker en fysiurgisk massage afspændende, så musklerne fremadrettet er bedre i stand til at klare de udfordringer de udsættes for, uanset om det er graviditet, arbejde, sport eller andet. Under og efter en behandling giver jeg personlig vejledning i øvelser, afspænding og hensigtsmæssig brug af kroppen. Vejledningen gør dig i stand til at bryde bevægelsesmønstre, som skaber spændinger og smerte eller giver dig konkrete øvelser for styrke, smidighed eller udholdenhed. Jeg fokuserer på at fjerne de spændinger der er opstået og derefter på hvordan du fremadrettet undgår at få spændinger igen.

https://www.facebook.com/VelvaereOgSportsmassageAmager

Åbningstider

Vi behandler efter aftale mandag-lørdag kl. 07-20
Indtal meget gerne besked hvis jeg ikke har mulighed for at tage telefonen og vi ringer tilbage hurtigst muligt. Send også gerne en sms.
spørg / bestil tid pr. mail sportsmassageamager@gmail.com Ring / send SMS direkte til Morten på 28 88 79 21
eller til Per på 25383231
(Vi svarer så ofte som muligt i min almindelige åbningstid) AFBESTILLING
skal ske 24 timer før ellers betales 50%.
Afbestilling senere end samme dag før kl. 9.00 betragtes som udeblivelse. Ved udeblivelse betales det fulde beløb.Afbestillinger til samme dag kan kun gøres pr. telefon - ring på telefon 28 88 79 21, læg besked ved manglende svar eller send sms.

Mandag 07.00 : 20.00
Tirsdag 07.00 : 20.00
Onsdag 07.00 : 20.00
Torsdag 07.00 : 20.00
Fredag 07.00 : 20.00
Lørdag 07.00 : 20.00
Søndag LUKKET