Grønne Tornado

Clematisvej 25

2300 - København S

Telefon: 71993350
https://xn--grnnetornado-wjb.dk/

Hvem er vi?

Grønnetornado er en rengøringsvirksomhed etableret i 2016 med fokus på kvalitet og gennemsigtige priser. Lige siden Grønnetornado blev etableret har vi ment, at kundetilfredshed og kvalitet går hånd i hånd. Derfor vægter vi begge dele ekstremt højt og vi gør derfor alt for, at levere den bedste service – hver gang!

Vores effektive, profesionelle team sikrer, at alt bliver strålede rent – og du dermed bliver 100% tilfreds med din rengøring – HVER GANG!

Vores mission

Vores mission er, at gøre rengøring så let, overskuelig og behaglig for vores kunder som muligt. Vi laver i samarbejde med dig en individuel skræddersyet rengøringsplan til netop dit behov. I kan nemt tilvælge vores ydelser så rengøringen bliver præcis som i vil have det.

 

Rengøring behøver ikke være dyrt!

Mange forbinder ofte rengøring med, at det er dyrt. Det har vi besluttet og for, at lave om på. Vores priser er gennemsigtige og uden dyre gebyrer. Derudover er vi blandt de billigste på markedet i Danmark.

Hvem leverer vi til?

Vi levere både rengøringsydelser til private hjem og virksomheder. Vi har et samarbejde med mere end 250 virksomheder i Danmark og mere end 350 private hjem. Vi har mere end 50.000 udførte rengøringer i baggagen, en tilfredshedsprocent på 99,8% . Ligeledes vælger 98,7 % af vores kunder, at forlænge samarbejdet med os.

 

Kontakt os idag for at høre mere om vores løsninger. Sammen udarbejder vi den perfekte løsning til netop dig.

Vores sociale ansvar

Miljø og CSR politik spiller en enorm rolle for vores virksomhed. I kampen mod bæredygtighed har vi valgt kun, at anvende miljø- og svanemærkede produkter. Ligeledes er vores rengøringsudstyr svanemærkede, da vi mener at det er god stil, at vores produkter er produceret under ordentlige forhold.

Ligeledes er DIT helbred vigtigt for os, og vi er med til at passe på både dit og vores rengøringsassistenters helbred ved, at anvende miljø- og svanemærkede produkter.

Alle vores ansatte er ansat over gældende overenskomster for løn- og arbejdsvilkår, så vi dermed sikrer ordentlige og fair arbejdsvilkår for vores medarbejdere.

 

FORDELE VED AT VÆLGE OS
  • Vi skræddersyer et tilbud til dig
  • Tilfredshedsgaranti
  • Gennemsigtige priser
  • Fleksibilitet
  • Miljøvenlige produkter
  • God kundeservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

” Vi benytter udelukkende miljøvenlige produkter. Størstedelen af vores produkter og udstyr er ligeledes svane- og miljømærket – Det mener vi er vejen mod bæredygtighed”

Indehaver af Grønnetornado

Åbningstider

Mandag 09.00 : 17.00
Tirsdag 09.00 : 17.00
Onsdag 09.00 : 17.00
Torsdag 09.00 : 17.00
Fredag 09.00 : 17.00
Lørdag 10.00 : 18.00
Søndag 10.00 : 18.00