Bent – Billigere end normalt

Amagerbrogade 117

2300 - København S

Telefon:
Bents-webshop

Om os

»Hej BENT«, bliver der ofte hilst, når vores kunder træder ind gennem butiksdøren til vores univers af leg og fest. I virkeligheden har vores forældre tildelt os navnene Johnny og Camilla, men vi har intet imod at blive hilst med butiksnavnet – vi er trods alt holdet bag BENT på Amagerbrogade.

Vi er begge to vildt meget Amar’, og er du selv fra Amager ved du præcis, hvad vi mener: Det er kun her vi hører til. Vi er født og opvokset på øen, så den eneste rigtige lokation for vores eneste fælles hjertebarn BENT, er naturligvis Amager.

 

Kærlighed og markedsstemning

Vi kender hinanden fra vi var helt unge, men den egentlige kærlighed opstod efter Camilla tog sig mod til at henvende sig til Johnny på et loppemarked for i år 2015. Kærligheden opstod i et kræmmermiljø og her hænger den fortsat ved.

Vi er begge kommet i loppemarkeds verdenen de sidste 10 år. Johnny har været en kæk og professionel “lopper”, mens det for Camilla mest har været på hyggeplan. Erfaringerne fra begge måder at agere Kræmmer på, udspiller sig som fordele der er taget med ind i BENT, hvor det er lykkedes med en professionel butik med stemning, som var det et loppemarked.

 

Når modsætninger mødes…

Som personer er vi begge lidt fjollede, hvilket vores butik og varer afspejler. Herudover er vi diametrale modsætninger: Camilla er rummelig og tænkende, mens Johnny er handlende og markant – heldigvis har det vist sig at være en cocktail, som kommer BENT til gode, at vores palette af personlige kompetencer tilsammen er så brede.

Vi er to personligheder med et kæmpe drive, der kommer fra et livligt hjem, hvor vi i alt har fem børn fra 5-15 år fra tidligere forhold. Derfor trives vi i miljøer med leg og har stort kendskab til interesserne hos en bred aldersgruppe hos børn.

Ja, vi er skøre

BENT er efter kundernes ønske blevet en en skør og skæv butik – og det stemmer godt overens med, hvem vi er som personer. Alt har et tvist – og vi er både billigere end normalt og anderledes end normalt.

Kom ned og besøg os i BENT – vi glæder os til også at lære dig at kende!

Åbningstider

Mandag 10.00 : 18.00
Tirsdag 10.00 : 18.00
Onsdag 10.00 : 18.00
Torsdag 10.00 : 18.00
Fredag 10.00 : 20.00
Lørdag 10.00 : 17.00
Søndag 10.00 : 16.00